موزه تاریخی طبیعی تبریز
تاریخچه
در حال حاضردر ایران موزه های زیادی وجود دارد یکی از این موزه ها، موزه طبیعی تبریز است، که این موزه به وسیله سازمان حفاظت از محیط زیست استان در سال 1372 فعالیت خود را شروع کرده است. در این موزه نمونه هایی از گونه های جانوری و گیاهی گونه هایی مربوط به اسکلت ها و خزندگان نگه داری می شود و افراد برای بازدید از این نمونه ها به این موزه سفر می کنند، از گونههای ایرانی و اغلب جانورانی است که زیستگاه آنها در مناطق آذربایجان و شمالغرب کشور و سایر نقاط ایران است. برخی از نمونه های جانوری که در این مکان نگه داری می شود از جمله گونه های نادر و کم یاب در ایران می باشد که در مقابل دیدگان افراد به نمایش گذاشته می شود، موزه تاریخ طبیعی یا حیات وحش تبریز، را در میان موزه ها می توان یکی از کاملترین موزهها در کشور دانست با این که این موزه یکی از بهترین و کامل ترین مجموعهها برای نگه داری انواع گونههای حیوانی و جانوری است و تمامی این نمونههای ارزشمند در مجموعهای کوچک نگهداری میشوند اما بازدید از آن جذابیت خاصی دارد.
نقشه و معرفی بخش های مختلف
برای این که از این موزه بازدید کنید باید ابتدا به سازمان کل محیط زیست استان بروید، بعد از آن ساختمانی را مشاهده می کنید که باید از طبقه اول وارد شوید، در سمت چپ ساختمان موزه تاریخی قرار دارد. این موزه طبیعی دارای انواع متنوعی از گونه های جانوری و طبیعی است حیوانات وحشی و اهلی در آن به وفور دیده می شود و سرهای حیوانات که به دیوار موزه زده شده است دیده می شود.
این موزه دو بخش دارد در بخش اول موزه ماکت هایی مربوط به پرندگان و دایناسورها وجود دارد علاوه بر این گونه های شکاری و اهلی از تمام نقاط ایران و چندین اسکلت که مربوط به حیوانات است به شکلی علمی ضدعفونی شده در داخل موزه قرار گرفته است. پس از این که از قسمت اول موزه دیدن کردید از چند پله به سمت پایین بروید و وارد قسمت دوم موزه شوید قسمت دوم موزه اندکی بزرگ تر از قسمت اول می باشد.در قسمت دوم موزه شما شما اغلب گونه های حیوانی تاکسی درمی شده را مشاهده می کنید این حیوانات شامل؛ خزندگانی سمی، مارهای سمی که در اندازه ها و انواع مختلفی هستند به صورت خشک شده و یا برخی از آن ها در الکل و درون شیشه نگه داری می شود علاوه بر این حیوانات می تواند انواعی از پروانه ها، خرچنگ ها و عقرب و دوکفی های دریایی را مشاهده کنید.
Comments
Post a Comment